Majoitusvaihtoehtoja Barbadoksella

Majoitusvaihtoehtoja Barbadoksella

Barbados on hyvin suosittu lomakohde. Se sijaitsee niin sanotusti USA:n takapihalla, joten suuri osa matkailijoista on amerikkalaisia. Se on vaikuttanut hintojen muodostukseen mutta toisaalta myös majoituksen tasoon. Eli yleisesti ottaen molemmat ovat suhteellisen korkealla tasolla.

Little Good Harbour

Little Good Harbour hotelli sijaitsee Barbadoksen länsirannikolla pienessä ja rauhallisessa kalastajakylässä. Tätä perheyritystä ympäröivät Karibian rauhalliset rannikot. Hotelli tarjoaa sekä yksityisen villan että hyvän hotellin edut.

Valittavana on yhden, kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja tai mökkejä. Huoneistot ovat kodikkaita ja kuitenkin hyvin tasokkaita, niissä on tuulettimet olohuoneissa ja makuuhuoneissa, ilmastointi löytyy makuuhuoneesta. Niissä on keittiötila, jossa varusteina on hella, mikrouuni ja jääkaappi. Huoneet ovat hyvin avoimia ja niihin kuuluu tilava parveke, jolta voit ihailla joko merinäkymiä tai puutarhaa. Sanotaan, että illallinen Little Good Harbourin Fish Pot ravintolassa on riittävä syy matkustaa Barbadokselle!

Fish Pot ravintola sijaitsee 1800 luvun linnoituksessa aivan rannan tuntumassa. Sen korallikivi seinät ja sähköiset taideteokset yhdessä Karibialaisten tunnelman kanssa luovat viihtyisän ilmapiirin. Ravintolan chefillä on puristinen asenne ruuan laittoon, joten lopputulos, valmistettuna tuoreista karibialaisista aineksista kansainväliseen tyyliin, voi olla vain herkullinen. Hotellin kylpylä uima-altaineen tarjoaa hemmottelua niin mielelle kuin ruumiillekin.

Sugar Bay Barbados

Kaunis ja aktiviteetteja tarjoava Sugar Bay Barbados hotelli tarjoaa all inclusive palvelullaan piene palan taivasta asiakkailleen. Meri, rannat ja palvelu, kaikki kuin tehty juuri sinulle. Muodikkaat huoneet ja viihtyisä sisustus tekevät vierailustasi mukavan.

Mukavien vuoteiden ja luksusmaisen kylpyhuoneen lisäksi huoneista löytyy ilmainen wifi-yhteys, parvekkeet huonekaluilla, ilmastointi, minijääkaappi ja kahvinkeittotarvikkeet. illallista tarjoillaan hotellin Reef Ravintolassa jossa karibialaiset ja kansainväliset maut kohtaavat. Umi on puolestaan Sugar Bay hotellin aasialainen ravintola. Buffet aamiainen tai iltapäivän teetuokio, täällä voit nauttia mielesi mukaan. Sizzle Steakhouse tarjoilee huippuluokan pihvit maustettuina karibialaiseen tyyliin.

Ja koska tämä on all included -hotelli, voit hyödyntää kaikkea mielin määrin. Janon voit sammuttaa vaikkapa The Lazy Moongoose Pubissa. Lapsille on oma klubinsa jossa he takuulla viihtyvät, jos vanhemmat tarvitsevat omaa aikaa. Teini-ikäisille on omaa ohjelmaa Teen Clubhousessa ja kaikille yhteistä tekemistä löytyy hotellin tarjoamien vesiurheiluaktiviteettien parista. Sugar Bay hotellilla on tarjolla melontaa, surffausta ja snorklausta.

Time Out Hotel

Barbadoksen eteläisellä rannikolla sijaitsee Time Out Hotel, joka mainostaa itseään lennokkaasti; Take a Time Out at Barbados! Hotellissa on 76 huonetta, ja riippumatta siitä, valitsetko standardihuoneen tai sviitin, majoitut viihtyisästi hyvin hoidetuissa puhtaissa huoneissa. Niissä kaikissa on ilmastointi, minibaari, moderni tv, ja ilmainen wifi-yhteys. Kylpyhuoneissa on suihkuvarustus.

Hotellissa avattiin äskettäin uusi ravintola, nimeltään Sporting Pig, jossa tarjoillaan aamiaista, lounasta sekä päivällistä. Olutta, koktaileja ja drinkkejä on myös tarjolla. Time Out hotelli on hyvä valinta sille, joka haluaa sijoittaa lomarahansa muuhun kuin asumiseen.

Tämä sivusto on myytävänä! Anna tarjous täältä.